Wie wij zijn

Twee studenten die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Hoe mooi is dat! Sinds begin 2015 helpen wij onze klanten door met een frisse en nieuwe blik aan de slag te gaan met uitdagende projecten. Bovenaan staat dat u de volledige service krijgt die u verdient. Dit doen wij door verder te denken en vooruit te kijken naar oplossingen. Onze passie is het optimaliseren van bedrijfsprocessen door IT op creatieve wijze toe te passen. Wij geloven dat het leren kennen van uw bedrijf en uw mensen belangrijk is om projecten succesvol te laten slagen, en staan dan ook altijd open voor een kop koffie of een vrijblijvend gesprek!

Bastiaan Timmerman

Ik houd mij binnen Mango vooral bezig met frontend webdevelopment. Daarnaast ben ik veel bezig met het monitoren van onze diensten en servers. Ook sensoren en het toepassen van loT zijn onderwerpen die mij aanspreken. Daarnaast valt het onderhoud van onze servers onder mijn takenpakket. Voor meer informatie hierover kunt u mij gerust een mail sturen!

bastiaan@mango-it.nl

Jurjen Braam

Door samen met Bastiaan Mango op te zetten heb ik van mijn hobby nu ook mijn werk gemaakt. Onze kracht is dat we alles vanuit de ideeën van de klant bekijken, onderbouwen en ontwikkelen. Zo creëeren we passende IT oplossingen voor uw bedrijf. Hiermee ontzorgen wij u zodat u kunt focussen op uw werkzaamheden. Meer weten? Ik ben bereikbaar via de volgende gegevens:

jurjen@mango-it.nl